Farseur-ul de la Radio 21, Daniel Buzdugan, a avut parte de o primavara cu peripetii. Aflat in vacanta la Iasi, Buzdugan si-a fracturat laba piciorului cazand de pe un scuter. "Aventura" l-a costat cam scump, dat fiind faptul ca a trebuit sa-si petreaca restul vacantei in gips. Abia sapatamana aceasta el a reusit sa scape de gips si a intrat in perioada de... recuperare.

- Cum e sa faci farse cu... piciorul in gips? Crezi ca te-au ajuns blestemele celor pacaliti?

- Nu cred ca blestemele au fost de vina. Nu prea se supara lumea asa tare la farsele mele. Mai mult, eu am tinut intotdeauna cont de rugamintile unora dintre ascultatori. Au fost unele cazuri in care am fost rugat sa nu dau numele pe post pentru ca le-as putea crea probleme. Asa ca nu cred ca din partea asta au venit blestemele. Mi-am facut-o mai degraba cu mana mea. Eu sunt mare fan al motocicletelor. De fapt, cand m-am accidentat, eram pe un scuter. Ce sa zic, mi-am aranjat vacanta, nu gluma!

- Mai ai curaj sa te urci pe el?

- Da, de ce nu? Dar mai intai trebuie sa urmez un program de recuperare. Inca sunt in carje. Cred ca o sa merg la inot.

- Te mai duci la mare anul acesta?

- Nu cred. Nu mi-am propus sa merg la mare. Nici nu prea imi place sa stau la plaja, sa lenevesc sau sa stau la bere ori prin discoteci. Imi place mai degraba sa vizitez, sa ma plimb, sa vad locuri noi. Dupa ce termin recuperarea, as vrea sa merg intr-o vacanta la Budapesta, Praga sau Paris.

- Am inteles ca Divertis se pregateste de un mare turneu prin tara in curand. Vei putea pleca si tu cu ei?

- Nu am sa merg cu ei.

- Cum te-ai integrat in echipa Divertis? A fost greu?

- Evident, au fost emotii foarte mari la inceput. Eu am fost unul dintre fanii lor. Imi aduc aminte de vremea cand mergeam la Costinesti si stateam la coada sa prind un bilet sa-i vad. Nu mi-a venit sa cred cand mi-au propus sa intru in echipa lor.

- De ce crezi ca te-au ales?

- Le-a placut probabil stilul glumelor mele. Plus ca eram ceva nou pe piata, eram prospatura si probabil ca si-au zis ca au nevoie de un personaj de genul meu. A fost dificil la inceput. Mai ales ca poti sa intri in joc cu ei si dupa un timp sa-ti dai seama ca nu te integrezi, ca nu esti pe stilul lor. A trebuit sa ma adaptez la stilul Divertisilor.

- Care-i cea mai tare farsa pe care ai facut-o?

- Nu stiu! Sunt multe, n-as putea sa raspund la asa o intrebare.

- Si totusi... de unde ti-a venit ideea cu farsele?

- Evident, era intr-o zi de 1 aprilie. Eram la Iasi, la Radio 21, si mi s-a cerut sa fac o emisiune de patru ore in care oamenii sa povesteasca cum si de cine au fost pacaliti. Apoi m-am intrebat cum ar fi sa-i pacalesc eu pe ei. I-am pacalit si a iesit asa de bine, ca mi-au dat rubrica permanenta de farse.

- Daca n-ai fi facut farse, ce ai fi facut?

- Emisiuni la radio probabil, sau poate ramaneam la TVR Iasi. Am facut mai multe genuri de emisiuni la televiziune (pentru copii, pentru studenti), am lucrat chiar si la Antena 1 Iasi. Sau poate as fi facut teatru, caci eu am terminat actoria.

- Ai avut vreo oferta de a juca in filme?

- Nu. Am jucat teatru doar in timpul studentiei. Oferte de film n-am avut. Adevarul e ca nu mi-a placut niciodata sa bat la usa nimanui. Am fost chiar un tip timid, de multe ori chiar mi-era teama sa ma exprim in public.

- Te consideri celebru? Sau e... o farsa?

- Ma consider doar o persoana cunoscuta. Lumea ma stie intr-adevar, ma arata cu degetul pe strada, imi cere autografe. Sunt celebru probabil prin farsele mele.