Romanii sunt atat de pasionati de diete, incat nu se sfiesc sa fure din librarii carti legate de nutritie si nu numai.

Astfel, intr-un top al celor mai des furate carti alcatuit de reteaua de magazine Diverta locul 1 este ocupat detasat de cartea Mihaelei Bilic, “Traiesc, deci ma abtin”, cu 144 de exemplare disparute in 2008, fiind la mare distanta de “Harry Potter”, care a tentat numai 43 de hoti de ocazie. Obiceiul subtilizarii cartilor din librarii este practicat si in tarile occidentale, unde in fiecare an sunt alcatuite topuri ale volumelor preferate de cleptomani, in special in Marea Britanie si in SUA.

Indrumarul de dieta al Mihaelei Bilic nu este numai cea mai furata carte, ci si bestsellerul anului trecut, cu 7845 exemplare vandute numai in reteaua Diverta si cu 90 000 vandute in total, in urma statisticilor obtinute de la principalii distribuitori de carte din Romania. Diverta a acordat distinctia de CEA MAI VANDUTA CARTE A ANULUI pentru acest titlu, in cadrul unui eveniment desfasurat in luna decembrie a anului 2008 la Diverta Magheru.

“Mi-am propus sa demonstrez ca poate fi o carte interesanata chia daca vorbim despre nutritie. Ca l-am batut pe Harry Potter, am inteles ca nu a fost o chestie prea grea. Cu toate ca a-l bate pe Harry Potter in strainatate e o chestie geniala, dar am scris-o cum mi-ar fi placut mie sa gasesc o carte despre nutritie, adica am incercat sa sintetizez lucrurile, sa le pun in ordine, sa existe un plan, sa fie didactica si in acelasi timp explicita prin poze”, povesteste Mihaela Bilic.

“Traiesc, deci ma abtin” este un ghid al nutritiei corecte care invata cititoarele cum sa se hraneasca sanatos fara a apela la diete drastice si la infometare. Este o carte care se adreseaza atat persoanelor supraponderale care vor sa slabeasca, cat si celor care vor sa traiasca sanatos si sa se bucure de o viata armonioasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.