Cu un volum al sanilor ramas la cele mai mari dimensiuni, fotomodelele care deschid revista "Playboy" s-au subtiat si s-au inaltat tot mai mult din anii ’50 incoace.

Revista ,"Wired’’ a cules date din fisele de descriere a playmate-urilor de pe fiecare coperta ,"Playboy’’ din decembrie 1953 - cand si-a dezvelit feminitatea Marilyn Monroe -, pana in ianuarie 2009, apoi le-a calculat indicele de masa corporala pentru a le surprinde evolutia.

Rasfoind fisele de descriere din revista, unde vedetele ,"Playboy’’ isi fac cunoscute greutatea si inaltimea, revista americana a ajuns la concluzia ca fotomodelele cu pricina se leapada de kilograme si castiga in inaltime intr-un ritm alarmant.

Astfel, daca intre 1960 si 1962, indicele de masa corporala al playmate-urilor era de 19,4, in timp ce femeile americane obisnuite cu varste cuprinse intre 20 si 29 de ani inregistrau o cifra de 22,2, anii ce au urmat l-au coborat pana la 18 la nivelul anului 2002, media femeilor obisnuite urcand la 26,8, pentru ca in prezent sa ajunga la 17,6, cifra care le apropie pe playmate-uri de personajele feminine de anime-uri.

Cum politica ,"Playboy’’ tainuieste implanturile cu silicon, jurnalistii de la "Wired’’ au calculat ei insisi si circumferinta bustului fiecarui playmate din anii ’90 incoace si volumul sanilor si au observat ca, in timp ce busturile s-au micsorat (de la circa 90 de centimetri la aproximativ 84), dimensiunea cupei s-a statornicit la masurile cele mai mari: C si D.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.