Trupa britanica The Prodigy revine cu un nou album, "Invaders Must Die", dupa 10 ani de pauza, iar membrii trupei precizeaza ca, in ciuda zvonurilor, nu s-au despartit in aceasta perioada, potrivit NewsIn
"Nu este adevarat ca trupa s-a despartit, dar nu ne pasa ce se spune. In 2003 am avut o perioada turbulenta pentru trupa, cand eu si Keith Flint nu am mai vorbit timp de un an. In 2005, insa, am devenit din nou prieteni", a explicat Liam Howlett, membru fondator al trupei.

Albumul premiat cu mai multe discuri de platina, "The Fat of the Land", lansat in 1997, a transformat The Prodigy intr-una dintre cele mai cunoscute trupe din lume. Succesul trupei a inceput sa creasca odata cu hiturile "Firestarter" si "Smack My Bitch Up", dar neintelegerile au inceput sa apara intre membrii trupei dupa o perioada de lungi turnee mondiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.