Sanatatea cantaretului Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, este din ce in ce mai subreda. Mainile si degetele acestuia dau semne din ce in ce mai evidente de imbatranire: sunt foarte umflate si rosii.
Surprins de fotografi la sfarsitul saptamanii trecute in timp ce parasea un centru medical din Beverly Hills, starul pop purta o pereche de ochelari de soare negri, o boneta si o masca chirurgicala pentru a-si ascunde chipul. Jackson avea dosul palmei si venele extrem de rosii si umflate.

"Mainile aveau o culoare ciudata, iar pielea parea sa ii atarne de pe oase. Unghiile sale pot fi considerate "un adevarat cosmar pentru o manichiurista", conform declaratiilor unui martor. Se pare ca, printre altele, Michael Jackson ar suferi si de artrita. Aspectul lui din ce in ce mai fragil a nascut tot felul de discutii legate de starea de sanatate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.