Telenovela cu final nefericit pentru unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Romania! Miliardarul Adrian Petrache - pe care Traian Basescu l-a inclus in cercul restrans al "baietilor destepti care conduc tara" - divorteaza dupa ce si-a pus pirostriile cu nici doi ani in urma, mai exact in toamna lui 2007.

Despre Adrian Petrache, zis Seful, s-a spus ca este putred de bogat, cu toate ca, oficial, numele lui nu este legat de prea multe afaceri! Presa a dezvaluit insa ca el ar fi dat, din umbra, mai multe tunuri imobiliare si ca asa ar fi ajuns sa detina numeroase proprietati. Inaintea alegerilor pentru Cotroceni din decembrie 2004, Traian Basescu a declarat ca Petrache, alaturi de Alexandru Bitner si de Dorin Cocos, sunt oamenii de casa ai fostei guvernari si ca ei sunt marii protejati din domeniul afacerilor.

Intre timp, Basescu a preluat presedintia, iar Petrache a iesit discret din prim-plan.

Astfel, miliardarul si-a facut timp si pentru viata de familie. In 2007, el s-a casatorit cu frumoasa Nicoleta, de care il lega o relatia mai veche si cu care are si o fetita. Petrecerea care a urmat dupa cununie a fost extrem de luxoasa, mai multi cunoscuti artisti, printre care Maria Ciobanu, Viorica si taraful din Clejani sau Loredana Groza, cantand invitatilor. Mariajul miliardarului cu Nicoleta n-a rezistat insa, iar acum Petrache a depus actiunea de divort, in care se va decide si custodia minorei, dar si cuantumul pensiei alimentare!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.