Apropiatii il stiu, fara exceptie, drept Nanu. In buletin insa are alte doua prenume: Dan Alexandru. Nimeni nu l-a strigat vreodata nici Dan, nici Alexandru. Doar Nanu. Are 33 de ani si putine persoane, cat sa le numere pe degetele de la o mana, ii cunosc trecutul. Este unicul fiu al cantaretei Mirabela Dauer, de care aceasta s-a rupt cand micutul implinise abia doi ani. De atunci, baiatul a ramas in grija tatalui sau, fostul regizor de la TVR Traian Popovici (al doilea sot al celebrei soliste).

Trecutul sau a fost, chiar si pentru Mirabela, un subiect inchis. O singura data, in preajma ultimului Craciun, cantareata a vorbit public, intr-o emisiune TV, despre copilul caruia i-a dat nastere: "Regret enorm ca nu-mi cunosc baiatul. Acum, nici nu ma mai intereseaza sa-l vad. Nu pot forta pe nimeni sa ma iubeasca!".

In spatele acestei declaratii se ascunde o sfasietoare drama. Drama mamei care nu si-a mai vazut fiul de aproape 20 de ani!

Ultima lor intalnire a avut loc cand Nanu (Popovici, pe numele de familie) era in clasa a VI-a! Acum are 33 de ani si, de opt ani, are o familie.

Nanu si sotia lui, alaturi de care asteapta sa devina in curand parinti, se afla in America. Cauta sa-si asigure viitorul pe "Taramul Fagaduintei". De mama lui pare sa nu-l mai lege nimic. Nici amintiri!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.