Celebitatea are avantajele, dar mai ales dezavantajele ei.

De acest lucru s-a convins pe propria-i piele Monica Columbeanu care, o data cu masinile luxoase, gentile si bijuteriile de zeci de mii de euro, s-a ales si cu multe ironii din partea celor care i-au urmarit evolutia.

Ea si Iri au ajuns personaje de reclama, de bancuri sau subiecte ale unor melodii-satira, tema fiind aproximativ aceeasi: fata saraca din Bacau prinde gustul banilor la o varsta foarte frageda si ajunge milionara prin mariajul cu un barbat care i-ar putea fi tata.

Povestea Monicai i-a inspirat si pe comicii de stand-up comedy care amuza publicul prin cafenele facand misto de mostenitoarea de la Izvorani. "Cati ani ani, domnisoara?”, a intrebat-o un comediant din trupa Deko pe o tanara din public. "Nouasprezece!”, raspunde fata usor timorata, sperand ca actorul o va ignora destul de repede, insa acesta abia se starnise.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.