Dupa ce timp de 10 ani a fost dependent de droguri si bautura, Nick Carter, cel mai tanar component al trupei Backstreet Boys, dar si artist solo, a decis sa-si salveze viata, relateaza People.

Desi constient de faptul ca se confrunta cu o problema serioasa, Nick marturiseste ca nu a fost in stare sa renunte la droguri si bautura decat pentru perioade scurte. Nici programele de recuperare, nici scandalurile din baruri sau faptul ca ajunsese la greutatea de 102 de kilograme nu l-au motivat indeajus incat sa renunte la stilul de viata tumultos.

Drept urmare, in primavara anului trecut, cand se afla in turneu cu trupa in Europa, Nick inceput sa acuze dureri de piept si stari de oboseala acute, concertele devenind o corvoada.

Carter, in varsta de 29 de ani, s-a programat pentru o serie de teste la un cardiolog in Florida. Chiar si cu o noapte inainte de a afla rezultatele, Nick a dezvaluit ca a baut atat de mult incat a fost pe punctul de a se sinucide. Mai mult, nici nu vroia sa auda de rezultatele analizelor medicale.

Anii in care a abuzat de trupul sau si-au spus insa cuvantul si au dus la un diagnostic socant: cardiomiopatie (afectiune severa in care muschiul cardiac este slabit si nu mai are putere sa pompeze sangele in intreg organismul).

In cazuri extreme, poate necesita transplant sau cauza moarte subita. Andy Gibb a decedat in urma unei astfel de afectiuni, la varsta de 30 de ani, iar actorul Chris Penn a murit la varsta de 40 de ani din aceeasi cauza.

Fiind pus in fata faptului implinit si realizand ca viata lui depinde de faptul de a renunta la bautura si droguri, Carter a luat o decizie: "Nu vreau sa mor" spune acesta. "Nu vreau sa fiu acea persoana despre care oamenii citesc si spun: <ce trist ca nu a putut sa se opreasca si s-a omorat>", a mai declarat Nick.

Dupa avertismente din partea medicilor dar si momente grele in care s-a luptat cu dependenta, Carter a profitat de o alta sansa la viata si s-a insanatosit. Datorita stilului de viata sanatos pe care l-a adoptat, Nick se bucura in prezent de cea mai buna conditie fizica din viata lui si cantareste 75 de kilograme.

Astazi, Carter spune ca viata este extraordinara. In ceea ce priveste cariera, cantaretul anunta fanii ca Backstreet Boys are planuri mari, primul pas al trupei fiind de a recuceri America.

Interviul acordat de Nick Carter revistei People.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.