"Showbiz", in regia lui Dorin Eugen Ionescu, un spectacol de teatru-dans care prezinta coruptia din industria divertismentului, va avea premiera pe 11 februarie, in sala George Constantin a Teatrului Nottara.
"Este o piesa care vrea sa evidentieze cat de greu este sa patrunzi in lumea corupta a showbiz-ului, unde, daca nu ai relatii , intampini dificultati. Vedem o lume cu droguri si prostitutie, in care daca esti slab de inger, ajungi sa sfarsesti rau, dar daca reusesti sa te mentii si sa treci de aceste praguri, spectacolul vietii tale poate fi unul de succes", a declarat pentru NewsIn, regizorul spectacolului.

"Showbiz", in a carui distributie mixta intra atat actori cat si dansatori, este un proiect independent, realizat cu fonduri proprii dupa o idee a aceluiasi Dorin Eugen Ionescu.

Piesa are premiera in cadrul Proiectului Nocturne, initiat in urma cu cinci ani de catre directorul Teatrului Nottara, Mircea Diaconu. Prin intermediul acestui program sunt gazduite in sala George Constantin a teatrului bucurestean spectacole, de coregrafie sau actorie, regizate in special de studenti sau tineri absolventi ai UNATC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.