Infuriata ca i-a cantat melodia la ceremonia de investire a lui Barack Obama, Etta James a amenintat-o cu bataia pe Beyonce, declarand nu o suporta deloc pe celebra cantareata.

“Il stiti pe presedinte, nu? Tipul acela cu urechi mari? Stati un minut..el nu este presedintele meu, poate este al vostru dar nu si al meu”, a declarat Etta James potrivit UsMagazine.

“Stiti femeia care a cantat pentru el, de fapt a cantat piesa mea…o sa o bat la fund…Aceasta mare Beyonce... nu o suport pe Beyonce”, a continuat cantareata.

Suparata, Etta James a declarat ca Beyonce nu avea ce sa caute la acel bal si mai ales nu avea niciun drept sa interpreteze piesa pe care ea o canta dintotdeauna.

La un pol opus, fiul ei, Donto, a declarat pentru New York Daily ca interpretarea lui Beyonce a fost foarte buna si s-a citit pe chipul ei emotia si bucuria de a canta la acea ceremonie.

Beyonce, care a interpretat-o pe Etta James in filmul biografic “Cadillac Records” a mai cantat aceasta piesa si cu alte ocazii inclusiv in film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.