In sfarsit, dupa indelungi asteptari, surorile Raluca si Denisa, solistele Bambi, au inregistrat, in Olanda, o piesa in limba engleza.

Este vorba despre remix-ul celebrei melodii "Hands up", a legendarei trupe Otawan, si care urmeaza a fi difuzata, pe perioada verii, conform contractului, in toate discotecile din Tara Lalelelor: "Olandezii au un studio cu foarte multe incaperi, cred ca e vorba despre o investitie de sute de mii de euro. Inregistrarile au durat o zi, iar cel care ne-a sprijinit foarte mult a fost DJ Maurice", povesteste Denisa.

Trupa Bambi a implinit, ieri, cinci ani de la infiintare, dar, dupa vestea pe care fetele au primit-o, nu vor uita usor ziua aniversarii: "Am fost anuntate, de managerul olandez, ca suntem obligate sa ne schimbam numele, deoarece la ei mai exista o trupa cu un nume aproape identic, Bombi. Ciudat este ca va trebui sa ne continuam cariera muzicala cu doua titulaturi, caci ramanem Bambi pentru romani". Va spunem ca mai exista un caz asemanator. Mihai Traistariu a facut aceeasi miscare. El s-a inscris, la concursurile internationale, cu numele Michael Ro, in timp ce in tara isi zice Mihai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.