Zilele trecute, blonda a iesit sa se distreze alaturi de buna ei amica, Monica, si noul iubit al acesteia. Si, pentru ca Delia sa nu se simta stinghera, barbatul si-a invitat varul sa li se alature.

Recent, Delia Matache a fost protagonista unei intalniri la dublu pusa la cale de prietena ei cea mai buna. Cantareata a fost invitata in oras de Monica Munteanu care a anuntat-o ca va iesi impreuna cu noul ei iubit, Ciprian Cerbulescu.

Cei doi sunt impreuna de cateva saptamani si petrec foarte mult timp impreuna, insa par sa fi gasit solutia ideala pentru a nu o face pe celebra lor amica sa se simta stinghera. Paparazzii CANCAN au surprins-o pe Delia, la ceas de seara, in compania prietenilor ei Monica si Ciprian, dar si a unui tanar despre care am aflat, ulterior, ca este varul lui Cerbulescu.

Mica reuniune indeplinea toate regulile unei intalniri la dublu. Iar ipostazele in care a fost surprinsa vedeta demonstreaza ca, desi sustine ca la mijloc nu a fost niciun aranjament, acesteia nu i-a displacut compania tanarului. Ba mai mult, la despartire i-a permis sa o sarute si a raspuns cu acelasi gest. Cu toate acestea, intre cei doi nu este, momentan, mai mult decat o tatonare.

"Este gasca mea de prieteni. Nimic mai mult. Am iesit cu Monica, amica mea, cu iubitul ei, Ciprian, si varul sau. Nu este prima intalnire in aceasta formula. Ne simtim bine unii in compania altora", ne-a declarat Delia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.