Dupa concertul de la Bucuresti, in urma caruia au adunat 300 de milioane de lei, care vor fi donati sinistratilor, turneul caritabil al formatiei Phoenix, ale carui incasari ar fi urmat sa fie donate victimelor inundatiilor din Timis, s-a transformat intr-unul comercial. Asta deoarece Ministerul Culturii a refuzat sa ofere sprijinul financiar solicitat de membrii trupei.
"In urma cu trei saptamani, am vorbit cu doamna Mona Musca, si nu ne-a ajutat. Aveam nevoie de sprijin banesc - cazarea si transportul nostru, dar si de organizare", a afirmat Nicu Covaci, liderul trupei. Dat fiind ca ministerul a decis sa nu ii sprijine, membrii "Phoenix" au renuntat, deocamdata, la ideea unui turneu caritabil.

Mona Musca, ministrul Culturii si Cultelor, a declarat pentru Agentia Mediafax ca a vorbit cu Nicu Covaci, dar nu despre problema financiara. "Nicu Covaci m-a intrebat daca turneul organizat pentru sinistrati poate fi largit si in alte localitati din tara, dar nu era vorba despre altceva", a afirmat Mona Musca. Ea a sustinut ca a si discutat cu prefectii din mai multe judete, intrebandu-i daca vor ca trupa Phoenix sa concerteze in respectivele localitati, dar nu a primit nici un raspuns din partea lor.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.