Pentru unii, divortul reprezinta un moment trist in viata.

De multe ori, parintii evita sa faca acest pas datorita copiilor, foarte afectati de separarea parintilor, in majoritatea situatiilor. In cazul familiei Dichiseanu, lucrurile nu stau tocmai asa. Ion si Simona au divortat dupa 20 de ani cu zambetul pe buze, fiica lor este chiar fericita ca s-a intamplat asa, iar de matusa nici nu mai incape discutie.

Sora lui Dichi simte ca si-a indeplinit un scop in viata, separandu-si fratele de nevasta.

Ioana locuieste inca in aceeasi casa cu tatal sau si sustine ca s-a inteles bine cu el intotdeauna, in detrimentul mamei sale care nu a inteles-o asa cum ar fi trebuit. In casa actorului Ion Dichiseanu (76 ani) locuieste insa o femeie cu adevarat fericita pentru ca a avut loc, in sfarsit, divortul mult asteptat de ea, si este vorba despre Jeni Popescu.

Sora vitrega a lui Dichi si ex-cumnata Simonei sare in sus de bucurie ca a reusit sa o scoata pe blonda din viata fratelui sau. Ajunsa la o varsta venerabila, 86 de ani, doamna Jeni simte ca si-a indeplinit un mare scop in viata odata cu plecarea Simonei din viata lui Dichiseanu, iar pentru asta simte nevoia sa sarbatoreasca in fiecare zi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.