Cotroceniul, Parlamentul, tribunele de fotbal si blogurile de vedete au ceva in comun: miros uneori a mahala.

O societate nervoasa, nervoasa, nervoasa. Asta arata oglinda asezata in fata politicienilor, sportivilor sau a starletelor din Romania. Iata mai jos un trist top al injuraturilor scapate in public de VIP-urile autohtone.

10. "F... mortii ma-tii de tigan imputit“, i-a strigat Lacatus lui Lucescu junior vara trecuta spre finalul meciului dintre Steaua si FC Brasov. Peste cateva minute, cei doi antrenori au dat mana ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, relateaza presa sportiva.

9. "Domnule Melescanu, va rog sa luati loc in p... ma-sii“, a scapat printre dinti Sergiu Nicolaescu. Scena a fost surprinsa la finele anului trecut, cand decanul de varsta al Senatului se enervase pe liberalii care intarziau sa semneze condica de prezenta.

8. "Ce spunea Tatulici cu ala care i-a dat m... sau ce ti-a dat?“, a intervenit in stilu-i neaos Mircea Dinescu la un talk show gazduit de Realitatea TV, parafrazand vorbele anterioare rostite de Mihai Tatulici cu referire la un primar PSD care ia bani cu toptanul dupa care "ii da bot in emisiune“.

7. "Cred ca se f... iar asta ca eu aud emisia in casca mea“, a reactionat cu sase ani in urma Andreea Esca in timpul unei probe de sunet, cu putin timp inainte de a intra in emisie cu celebrele stiri la ceas de seara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.