Ziua de astazi este una de sarbatoare pentru Pro TV: doua dintre vedetele sale foarte indragite, Teo si Mugur Mihaescu, isi serbeaza ziua de nastere. Ii desparte doar un an: Mugur Mihaescu implineste 38 de ani, Teo 37 de ani. Fiecare are insa alte planuri pentru a-si marca cum se cuvine aniversarea. Garcea planuieste o superpetrecere la care isi va invita toti prietenii, deloc putini la numar, si cu ocazia careia isi va inaugura casa.

Pentru Teo, situatia sta cu totul altfel si asta nu numai pentru ca este ziua ei de nastere, ci si pentru faptul ca nu va avea nici cea mai mica idee despre ceea ce se va intampla in emisiunea ei. "Desfasurator" va fi un cuvant ce nu-si va gasi acoperire in realitate, pentru simplul motiv ca, de ziua sa, acesta ii va fi pe deplin necunoscut.

Asa cum se intampla de cativa ani incoace, echipa i-a pregatit lui Teo surprize numai una si una pe care abia asteapta sa vada cum le va primi. La capitolul "dorinte de ziua mea", Mugur n-are mari pretentii, vrea doar sa fie sanatos ca sa-l mentina voios si pe Garcea, spre bucuria fanilor lui. Si ar mai dori sa nu ploua de ziua lui, ca sa poate face un gratar in curtea casei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.