Imperia a trait in Roma anilor 1400 in mijlocul unei perioade istorice zbuciumate si marcate de dominatia familiei Borgia asupra Italiei dar si a diplomatiei europene. Era amanta celui mai mare bancher al Romei, dar si model al celebrului pictor Rafael.
Una din cele mai frumoase femei care au marcat istoria europeana in perioada renascentista, Imperia, tese actiunea unui nou film difuzat la Romantica pe 8 februarie. Actiunea se desfasoara in timpul domniei Papei Alexandru al VI-lea, unul din cei mai controversati suverani pontifi din istorie, descendent si el al familiei Borgia.

Imperia isi duce existenta printre intrigile, crimele, bataliile, tradarile si marile iubiri ale acestora. Toate acestea au loc intr-un decor al Romei decadente, desi stralucitoare si fastuoasa. mperia este o femeie atit de sofisticata si eleganta incit nici un barbat nu-i poate rezista. Frumoasa curtezana il are ca amant pe Agostino Chigi, un om bogat, cel mai mare bancher si negustor al Romei. Angelo este un barbat fermecator, extrem de frumos, dupa care suspina toate femeile. In timpul unui bal, Imperia il vede pe cel care, cu o seara in urma, a salvat-o din ghearele unor raufacatori. El este chiar Angelo, de care se indragosteste fulgerator.

Din distributia filmului o remarcam pe actrita italiana Manuela Arcuri, interpreta rolului principal.

Pe Manuela Arcuri o puteti vedea si in serialul Caile dreptatii, care este difuzat din 2 februarie de acelasi post. Ea a devenit cunoscuta odata cu aparitia in serialul italian Carabinieri, dar si dupa ce a fost asistent de prezentare al prestigiosului Festival de la Sanremo. Una dintre cele mai frumoase femei din Italia, Manuela Arcuri si-a inceput cariera ca fotomodel, dar a devenit cu adevarat faimoasa dupa ce a prezentat Festivalul de la Sanremo, impreuna cu Vittoria Belvedere si Pippo Baudo, cel mai cunoscut prezentator italian.

Fiind extrem de frumoasa, italianca a avut parte si de iubiti pe masura, printre ei numarandu-se fotbalistul Francesco Totti si scrimerul Aldo Montano. Cantaretul Prince a fost si el vrajit de farmecele Manuelei, astfel ca ea a aparut intr-un videoclip al sau, anume „Somewhere here on earth”.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.