Pe langa artistii tineri care vor sa ajunga la rangul de vedete pop, Madonna are o noua competitoare in ceea ce priveste lumina blitzurilor: fiica ei Lourdes Leon.

“Cred ca Madonna nu suporta gandul ca Lourdes creste si va deveni o tanara foarte frumoasa”, a declarat o sursa pentru revista Ok. “Ea pare invidioasa pe look-ul si tineretea ei. Stie ca Lourdes va fi o adolescenta superba si va atrage atentia sexului opus. Cunoscand pasiunea Madonnei pentru barbatii tineri, este o chestiune de timp pana cand va incepe sa se intalneasca cu barbati de aceeasi varsta. Este deranjant”, a continuat sursa citata.

Nu este de mirare ca Madonna incearca cu disperare sa o mentina pe fiica sa in stadiul de “fetita”. Anul trecut Madonna a dat ordine stricte echipei sale de stilisti ca nu cumva sa se atinga de sprancenele lui Lourdes.

Primele fisuri in relatia mama-fiica au aparut anul trecut in februarie la gala caritabila Gucci pentru UNICEF, unde Madonna i-a interzis lui Lourdes sa-si aranjeze parul, “probabil pentru ca nu a vrut sa arate mai bine decat ea” a spus aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.