Peliculele de succes "Fortareata", "Cand un barbat iubeste o femeie", "Valul Ucigas" si "MacArthur", cu Sean Connery, Andy Garcia, Denzel Washington si Gregory Peck printre protagonisti, sunt din februarie, pe DVD, si in Romania

Cu o nominalizare la Oscar, "Fortareata" prezinta povestea tensionata a unei amenintari cu arme chimice, in care personajele pozitive sunt interpretate de Sean Connery si Nicolas Cage. Productia a fost considerata de critici ca fiind cea mai buna dintre filmele de suspans ale anului 1996, informeaza NewsIn.

Pelicula "Cand un barbat iubeste o femeie", realizata in 1994 de Luis Mandoki, ii are ca protagonisti Andy Garcia si Meg Ryan. Cei doi formeaza un cuplu macinat de problemele generate, in principal, de posesivitate si de viciul alcoolismului.

In "Valul ucigas", film cu trei nominalizari la Oscar in 1995, Denzel Washington si Gene Hackman detin rolurile principale intr-un scenariu despre declansarea unui posibil al treilea Razboi Mondial. Actiunea se desfasoara la bordul submarinului USS Alabama, iar deznodamantul este incert pana in ultima clipa.
"MacArthur", drama biografica despre generalul american Douglas MacArthur, este o poveste fascinanta, care exploreaza numeroasele fatete ale acestui ambitios personaj. Pentru acest rol, Gregory Peck fost nominalizat la Oscar, in 1977.

Regizat in 1983 de Francis Ford Coppola, "Golanii" ("Rumble Fish", titlul original) prezinta maturizarea unui pusti care incearca sa atinga reputatia fratelui sau mai mare, supranumit Motorcycle Boy. In rolurile principale joaca Matt Dillon si Mickey Rourke.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.