Oprah Winfrey nu va mai putea sa-l ignore foarte mult pe rapper-ul 50 Cent. Potrivit unui top al celor mai bogate vedete afro-americane, publicat de revista Forbes in ianuarie, cantaretul se claseaza doar la o pozitie distanta fata de regina talk-show-urilor.

Dupa ce ani la randul Oprah Winfrey a fost singura persoana de culoare miliardara in dolari, a venit timpul unei competitii. 50 Cent, pe numele lui adevarat Curtis Jackson a castigat anul trecut 150 milioane de dolari din muzica si afacerile in care este implicat, printre care linia de imbracaminte si jocurile video. Cu toate acestea, cea mai mare parte a castigurilor de anul trecut provin din vanzarea companiei Glaceau, care produce brandul Vitaminwater, catre concernul Coca-Cola Co.

(Click aici pentru a vedea topul in format video)

Si asta nu e nimic in comparatie cu suma pe care o va castiga rapperul anul viitor, mai ales ca recent a lansat compania de film Cheetah Vision si are planuri de a-si lansa propria linie de suplimente alimentare.

In prezent, artistul se pregateste pentru lansarea celui de-al patrulea album, "Before I Self Destruct", pentru care a colaborat cu nume mari din industria hip-hop, precum Eminem, Dr. Dre si G-Unite. Albumul trebuia sa fie lansat in decembrie anul trecut, insa din cauza crizei financiare rapperul a decis sa-l mai amane putin, lasand astfel timp fanilor sa mai economiseasca cativa bani pentru a-i cumpara noul CD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.