Elena Gheorghe, artista preferata a “Regelui fotbalului”, a sarbatorit ziua lui Hagi, alaturi de Nono Semen si Catalin Ivan, prezentatorii matinalului “Semen cu Ivan”, difuzat la ProFM.

“Stiam cat de mult ii place lui Hagi de Elena si ne-am gandit sa ii facem o surpriza si sa o aducem in studio pentru a-i canta “La multi ani.”, a spus Nono Semen.

Dar cum artistei ii era dificil sa cante “La multi ani” in armana, a interpretat “Alea primuveara”: “Piesa asta ii place foarte mult domnului Hagi (…) Cand am avut evenimente importante a fost mereu prezent. Ii multumesc foarte mult pentru ca ne prefera.”, a declarat Elena la ProFM. Ea a tinut sa ii ureze lui Hagi sa aiba “bana lunga”, adica sa aiba o viata lunga.

Admiratia “regelui” pentru cantareata este impartasita, ea povestindu-le matinalilor de la ProFM ca de fiecare data cand merge in strainatate este intrebata daca vine din “tara lui Hagi”:

“Datorita lui, este o mandrie sa fii roman (…) Mi-as dori sa pot insemna, pe plan muzical, macar jumatate din cat inseamna el in lumea fotbalului.”, a concluzionat artista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.