Postere semnate de Elvis Presley, Rolling Stones, Pink Floyd sau AC/DC, dar si obiecte de recuzita din filme celebre, precum cutitul din "Rambo" semnat de Stallone, pot fi cumparate online, la preturi ce nu depasesc, in general, 300 de dolari.
Afisul cu autografele celor din Rolling Stonesc se vinde cu 165 de dolari pe site-ul www.neautograph.com, acelasi pret avandu-l posterul semnat de membrii unei alte trupe de legenda - Pink Floyd. Ceva mai ieftine, 155 de dolari, sunt autografele celor din trupa AC/DC, in timp ce afisul filmului "King Creole" (1958), semnat de protagonistii Elvis Presley, Carolyn Jones si Walter Matthau, costa 265 de dolari. Alte afise de film, semnate de actori si scoase la vanzare online, sunt cele ale peliculelor "Pulp Fiction" (165 de dolari), "Casablanca" (175 de dolari) si "Psycho" (220 de dolari).

Si mai cautate sunt obiectele de recuzita din filme, motiv pentru proprietarii lor sa ceara preturi mai mari decat pentru afise. Astfel, cutitul din "Rambo" semnat de Sylvester Stallone costa aproximativ 260 de dolari, iar sabia din "Ultimul samurai" cu autograful lui Tom Cruise are pretul de 300 de dolari, la fel ca pistolul folosit de Johnny Depp in "Piratii din Caraibe".

Toate suvenirurile cu autograf scoase la vanzare pe Internet se vand prin comanda directa, fara licitatie. La unele produse, se ofera si reduceri de pret.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.