In timp ce se lupta cu chimioterapia, Natalie Cole trebuie sa faca fata si problemelor la rinichi. Cantareata are nevoie urgenta de un transplant de rinichi care sa puna capat dializei, pe care o face de trei ori pe saptamana.

Potrivit publicatiei PerezHilton, fiul cantaretei, Robert, in varsta de 31 de ani ar putea fi un posibil donator.
"Fiul meu ar putea fi un donator compatibil. Este un sentiment foarte placut si in acelasi timp ciudat sa ai langa tine persoane care sunt dispuse sa-ti ofere un astfel de lucru”, a declarat cantareata.

In ciuda problemelor grave de sanatate, fiica celebrului cantaret Nate King Cole se declara o invingatoare si a spus ca nimic nu o va opri sa plece in turneu peste sase luni.

Natalie Cole a fost diagnosticata cu hepatita C anul trecut in vara, in timpul unor analize de rutina. Castigatoare a opt premii Grammy, cantareata in varsta de 58 de ani, a cazut prada virusului pe cand era dependenta de droguri, perioada despre care vorbeste in autobiografia pe care a lansat-o in 2000 "Angels on My Shoulder" si in care recunoaste ca a luat stupefiante de tip LSD, cocaina si heroina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.