Doua dintre vedetele oferite de Nikita reporterilor CANCAN sub acoperire pentru a intretine relatii sexuale contra cost, fara ca acestea sa stie sau sa aiba vreo implicare, au rupt tacerea.

Prima care a iesit la atac a fost Marinela Nitu, aceasta spunand ca nu mai vrea sa auda de Nikita si ca politia ar trebui sa se sesizeze. Cateva ore mai tarziu, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, "Un Show Pacatos" de pe Antena 1, Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, i-a spus Nikitei ca o va da in judecata pentru ca a vrut sa o vanda.

"Este si proxeneta, si mincinoasa", a spus Oana Oprea la emisiunea la care participa si Nikita. Imediat spiritele s-au incins la maximum, "proxeneta" si Eva Kent acuzandu-se reciproc, fiind la un pas de a se parui. "Esti isterica, fetito. Oana, femeia porno, a prins tupeu. Cu tine nu vreau sa fiu prietena, nesimtito!", a spus Nikita.

"O dau in judecata pentru ca a vrut sa ma vanda. N-am fost niciodata prietena cu ea", a spus asistenta lui Capatos. Oana Oprea a dezvaluit ca Nikita i-a adus in cabina inaintea unei emisiuni un parfum. "Mi-a fost jena s-o refuz. Si acum e acolo parfumul", a spus Oana. "Si ce, fetito, care-i problema? Ti-am cerut sa faci ceva pentru el?", a replicat Nikita. Dupa care a inceput razboiul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.