Atat de jignita s-a simtit Simona Sensujeg, pardon, Senzual ca a intrat in constiinta oamenilor ca o actrita porno, in aceeasi gasca formata din Alina Plugaru sau Sexy Braileanca, incat a ajuns la concluzia ca poporul roman este cretin, iar romanii niste imbecili care nu vor ajunge nicicand la nasul ei.

Daca valoarea PI nu a reusit sa o descopere nici pana acum, desi se da mare olimpica la matematica, iata ca Sensuala a descoperit valoarea poporului din care se trage: ZERO.

Dar, pentru ca ea este miezul din dodoasca si unica in lume prin frumusete si istetime, a reusit cumva sa se sustraga din randul oamenilor obisnuiti si poarta o coroana imaginara de printesa. Se crede cea mai desteapta, desi nu a reusit sa ramana in compania olimpicilor si a savantilor asa cum isi dorea in copilarie.

Se da cea mai frumoasa, desi are celulita pe coapse de-un cot si cosuri ca la pubertate, dar nu mai conteaza daca isi trage pantalonii de piele si pleata galbena pe figura.

Daca ar mai fi sa punem la socoteala si picioarele murdare cu care se faleste in pozele de pe pitzipoanca.org si de altfel, in aproape toate emisiunile in care este invitata, atunci pe buna dreptate am vorbi despre o Senzujeg si nicidecum despre o diva plina de senzualitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.