Alexandru Ciucu, iubitul Alinei Sorescu, si-a sarbatorit luni ziua de nastere. Patronul de la "Tata si Fiul” a implinit 33 de ani si a profitat de ocazie pentru a sarbatori cu angajatii sai de la APACA.

Alex s-a prezentat ca in fiecare dimineata la complexul de fabricii, insa de data aceasta a venit „inarmat” cu tot felul de bunatati. El le-a adus muncitorilor un tort imens, fursecuri si multe sticle de sampanie. Angajatii au fost extrem de incantati de acest gest, insa nu au fost surprinsi.

"Domnul Alexandru ne aduce tort si sampanie in fiecare an de ziua dansului. Este un om extrem de bun si sufletist. Ne bucuram nespus ca se comporta exact ca un om normal, fara fite de vedeta”, ne-au spus cativa muncitori.

Marea absenta de la petrecere a fost nimeni alta decat iubita lui Alexandru, Alina Sorescu, care din cazua serviciului nu a putut fi alaturi de el. Vedeta si-a luat insa revansa mai pe seara, cand au sarbatorit in familie si i-a daruit lui Alexandru un cadou cu adevarat special: o pereche de butoni din argint, de la inceputul secolului XX, pe care i-a achizitionat dintr-o galerie de arta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.