Nu stim daca din iubire, dar cu siguranta din interes, Sarah Jessica Parker nu vrea sa divorteze si mai acorda o sansa casniciei de 11 ani pe care o are cu actorul Matthew Broderick.

In ciuda zvonurilor care tot circula prin presa de scandal, potrivit carora sotul ei ar fi inselat-o, actritei din "Sex and the City" ii este frica sa divorteze si nu pentru despartirea in sine cat pentru banii pe care ar putea sa-i piarda in urma partajului.

Provenind dintr-o familie saraca, Jessica a fost nevoita sa lucreze foarte mult si in cei 30 de ani de cariera in showbiz a reusit sa stranga o avere de aproximativ 220 de milioane de dolari.

"Familia ei era saraca. Jessica a mai avut 7 frati si surori si de multe ori a vorbit despre lipsurile din copilarie. Se pare ca, acum, este foarte speriata de gandul ca Matthew ar putea sa plece din acest mariaj cu o suma mare de bani", a declarat o sursa apropiata actritei pentru UsMagazine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.