"Strania poveste a lui Benjamin Button", ("The Curious Case of Benjamin Button"), nuvela lui Scott Fitzgerald care a inspirat filmul omonim, nominalizat de 13 ori la Oscar, va aparea, in premiera, in librariile din Romania pe 11 februarie, potrivit reprezentatilor TKJ Publishing House.

Nuvela a fost publicata de Fitzgerald in 1922, intr-o colectie numita "Povestiri din epoca jazz-ului" si a fost ecranizata, anul trecut, de The Kennedy/Marshall Company, Paramount Pictures si Warner Bros Pictures, scrie NewsIn.

Filmul a marcat a treia colaborare a lui Brad Pitt cu regizorul David Fincher, dupa "Fight Club" si mega-succesul "Se7en", plasat de multi intre primele 10 thriller-uri din toate timpurile. Scenariul, adaptat de Eric Roth dupa nuvela lui Fitzgerald, urmareste destinul unui barbat care se naste, practic, deja batran si odata cu trecerea timpului, merge inapoi pe scara varstei. Filmul va avea premiera in cinematografele din Romania pe 20 februarie.

Volumul "Strania poveste a lui Benjamin Button...si alte povestiri din epoca jazz-ului" va costa 22 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.