In luna indragostitilor, pe langa “Queen of hearts”, cel mai nou album al sau, Anda Adam vine cu o noua surpriza pentru fanii ei: videoclipul piesei “Sufletul meu”.
Sase decoruri si tot atatea tinute fac din acest clip o adevarata poveste de dragoste adolescentina ce se infiripa intre artista si colegul sau de scoala, un dansator misterios. Povestea dintre cei doi se desfasara intr-un liceu de arte, unde Anda si dansatorul Alexandru Tofan (Sauvage) frecventeza cursurile de dans.

Videoclipul pune in scena o poveste de dragoste cu accente dramatice si final fericit, dar si outfit-uri colorate, coregrafii originale si indraznete si multa veselie.

Pe tot parcursul celor 24 de ore de filmare, Anda a dansat cu pasiune, a repetat mult fiecare miscare in parte, iar coregrafiile au fost create de ea, alaturi de dansatorii sai. Bineinteles ca n-au lipsit nici improvizatiile de moment, miscari ce au adaugat un plus de ingeniozitate coregrafiilor.

Cu videoclipul piesei “Sufletul meu”, Anda Adam continua claborarea inceputa in urma cu 3 ani cu regizorul Iulian Moga, acesta fiind cel de-al 6-lea clip pe care cei doi l-au realizat impreuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.