Fostul manager al lui Britney Spears, Osama “Sam” Lutfi, a dat-o in judecata pe cantareata si pe parintii acesteia, pentru defaimare si calomnie, scrie The Huffington Post

Plangerea a fost depusa la doar trei zile dupa ce un judecator a acordat familiei Spears un ordin de restrictive impotriva lui Lutfi, Adnan Ghalib, paparazzo si fost iubit al cantaretei si unui avocat, despre care familia Spears spune ca a incercat sa controleze viata lui Britney.

Lutfi sustine ca Jamie Spears l-a lovit in piept si ca Lynne Spears a umplut cartea “Trough the Storm” cu “declaratii false” la adresa lui. Anul trecut, odata cu lansarea cartii, Lynn il acuza pe Lutfi ca ii controleaza viata ficei sale, dandu-i pastile in exces care ii afecteaza judecata.

De asemenea el a acuzat familia Spears de calomnie, defaimare si molestare fizica si psihica. In plangerea depusa, Lutfi sustine, de asemnea, ca a primit amenintari cu moartea si ca Britney a incalcat termenii unui contract incheiat pe cale orala intre ei. Acordul prevedea ca el sa fie managerul cantaretei pentru patru ani si ca va primi un procent de 15% din veniturile acesteia. Lutfi sustine ca a confirmat contractul printr-un sms trimis cantaretei, fapt contestat de avocatii lui Jamie, care au sustinut in instanta ca mesajele au venit recent si ca el impreuna cu Ghalib si avocatul Jon Eardley s-au aliat pentru a incerca sa preia controlul asupra intereselor lui Britney.

Dupa o perioada cam gri in care Britney a fost in atentia presei datorita gafelor si a comportamentului bizar, un tribumal din California i-a oferit lui Jamie Spears controlul complet asupra vietii personale si profesionale a fiicei sale. De atunci cantareata a revenit pe scena muzicala cu un nou album, care s-a vandut in peste 500.000 de copii in primele zile de la lansare, ajungand pe locul 1 in topurile din America , si un turneu mondial care va incepe in luna martie a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.