Starul lui Manchester United, nou intrat pe lista celor mai cunoscuti metrosexuali din lume, ii face concurenta chiar si lui David Beckham, dovedind tot mai des ca este obsedat de felul in care arata, relateaza DailyMail

Paparazii l-au surprins de nenumarate ori ingrijindu-se in mod excesiv de aspectul sau: tine regim, merge regulat la sala, afiseaza un look perfect chiar si pe plaja, iar mai nou, a atras atentia ziarelor de scandal datorita frecventei cu care isi schimba iubitele.

Astfel ca, in timp ce David Beckham este un "fashion victim" declarat, inspirand barbati din toata lumea si
castigand milioane de dolari in urma contractelor cu marile companii de imbracaminte, se pare ca nici fotbalistul brazilian nu se lasa mai prejos.

Ultima dovada a faptului ca a adoptat acest stil au prezentat-o paparazzi dupa ce l-au surprins pe Cristiano Ronaldo ieri, pe strazile din Manchester, afisand un stil mult prea efeminizat, de filfizon.

Fotbalistul in varsta de 23 de ani purta haine viu colorate: o jacheta tipatoare vargata, o basca purtata intr-o parte, blugi mulati (cea mai nefericita alegere in opinia criticilor) si adidasi de un alb stralucitor.

“Ronaldo parea chiar mandru de look-ul sau, din moment ce facea pe grozavul si oferea ranjete impertinente ranjete fotografilor”, scrie DailyMail.

Iar daca fotbalul este profesia sa de baza, in plan secund, Ronaldo a devenit de asemenea o victima a modei. Acesta chiar si-a lansat propria colectie de haine, in octombrie anul trecut.

Magazinul din Lisabona, orasul in care s-a nascut fotbalistul, comercializeaza haine si accesorii, evident, pentru metrosexuali, precum genti de mana inflorate, curele cu diamante incrustrate, sau blugi cu buzunare din piele.

Psihologii sunt de parere ca metrosexualii sunt victime ale publicitatii si ale standardelor impuse de societatea moderna. De asemenea, acestia sustin ca o astfel de persoana sufera de singuratate, anxietate si de pierderea increderii in propria persoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.