Wellington si Chateaubriand... cu totii am auzit de ei. Sunt personalitati marcante ale omenirii care au avut un cuvant de spus in anumite domenii de activitate. Cine nu a aflat de scrierile pertinente ale lui Chateaubriand sau de victoriile rasunatoare ale ducelui de Wellington? Cine ar indrazni sa conteste valoarea acestor remarcabile personaje? Nimeni sau foarte putini...
Va intrebati ce ar putea avea in comun aceste doua personalitati exceptand celebritatea? Ei bine, retetele culinare rafinate si delicioase le-au dus mai departe numele si au devenit la fel de faimoase ca si ei.

Fie ca le-au inspirat, fie ca au contribuit ei insisi la inventarea lor, combinatiile inedite de ingrediente au aroma deosebita a istoriei. Si in ziua de astazi, la fel ca in vremurile de odinioara, papilele noastre gustative sunt la fel de placut impresionate de delicatetea retetelor ce le poarta numele.


Despre autor:

Garbo

Citeste articolul integral in Garbo

Sursa: Garbo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.