Desi nu mai are de asteptat decat o saptamana pana sa devina mamica, sotia lui Cristi Chivu a ajuns la capatul puterilor. Miscarile energice ale fetitei nu-i mai dau voie sa se odihneasca si loviturile ii provoaca dureri incredibile.

Fosta stirista de la Antena 3 indura greu ultimele zile de sarcina. In ultimul timp, Adelina s-a miscat din ce in ce mai greoi pentru ca, in final, sa ramana aproape imobilizata la pat.

Desi nu are niciun fel de probleme medicale legate de sarcina, greutatea ei a devenit aproape insuportabila. Iar de vina pentru neplacerile pe care le intampina este chiar fetita ei si a fundasului Cristi Chivu.

Se pare ca micuta a fost exagerat de energica in ultimul timp, iar loviturile de picioare pe care i le aplica mamei sale in coaste au cam adus-o pe aceasta la capatul puterilor. Adelina se plange ca, desi isi petrece majoritatea timpului in pat din cauza durerilor, abia a mai inchis un ochi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.