O noua despartire a avut loc zilele trecute in showbiz-ul autohton, chiar daca protagonistii au considerat ca este mai bine sa tina secret acest lucru timp de cinci zile.

Desi ne asteptam cu totii la o nunta, iata ca Daniela Gyorfi si iubitul ei de trei ani incoace, George Tal, au pus punct relatiei de amor, insa nu au incetat si prietenia.

Cei doi locuiesc inca impreuna, in casa cantaretei, si au de gand sa traiasca asa pana in momentul in care barbatul isi va gasi o locuinta.

“Suntem dezamagiti pentru ca nu am reusit sa facem relatia sa mearga mai departe. Nu avem nici un gand sa vorbim urat unul de celalalt pentru ca nu s-a intamplat nimic rau intre noi. Poate ca ne-am maturizat si am considerat ca nu mai putem evolua impreuna. Am stat de vorba, ca doi oameni maturi si am ajuns la concluzia ca este mai bine sa ne despartim. Eu am avut intentii serioase, dar nu a fost sa fie”, a declarat George in emisiunea “Acces direct” (Antena 1).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.