Sa fie varsta, sau viata plina de tentatii, carora actorul Nick Nolte nu le-a putut rezista ani de-a randul. Cert este ca, uitandu-ne la cele mai recente fotografii realizate de paparazzi, este greu de crezut ca Nolte a fost candva votat cel mai sexy barbat in viata.

Intre barbatul de acum, bucalat, cu parul lung, imbracat intr-un trening lalau si sters, si fermecatorul star cu corp perfect, desemnat de revista "People", in 1992, cel mai sexy barbat din lume, este o diferenta izbitoare.

In prezent, actorul arata aproape la fel de ravasit ca vagabondul pe care l-a interpretat in 1986 in filmul "Down and Out in Beverly Hills", scriu jurnalistii britanici de la "Daily Mail".

In locul unui costum rafinat si al unui zambet increzator, ca in tinerete, Nolte a fost suprins purtand un hanorac larg, galben, care ii scoate in evidenta stomacul rotund.

Actorul din "Printul mareelor" si "Promontoriul groazei", care duminica va implini 68 de ani, a fost fotografiat, in Malibu, in timp ce se plimba impreuna cu sotia sa si cu fata cea mica, Sophie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.