Alexandru Maftei, Mihai-Gruia Sandu si trupa Dell'Arte va invita la vernisajul expozitiei 'Fotografia Dell'Arte' marti, 3 febRUARIE, ora 19:00 la Clubul Taranului la o 'degustare de spectacol'.
Publicul este poftit la prezentarea spectacolului spionat de fotograf. Imaginile surprind actorii în timpul lucrului, urmarind evolutia de la persoana la personaj, de la firesc la teatralitate. Micro-spectacolul este realizat in maniera trailer-elor de film. Un 'trailer de teatru' care pune sub semnul intrebarii si al ironiei totul, pornind chiar de la prezenta actorilor pe scena si constructia personajelor. Spectatorul e un consumator caruia i se servesc spre a fi digerate temele lui preferate- locuri comune din filme, reclame, teatru- toate
rasturnate.

Clasica ramane calitatea si rigoarea lucrului si a mijloacelor folosite de la gag-uri de commedia dell'arte pana la alegerea peliculei in defavoarea digitalului.

Protagonisti: Mihai-Gruia Sandu, Ana Craciun, Smaranda Gabudeanu, Radu Craciun, Andra Sandu, Ana Cucuta.

Alexandru Maftei este regizor de film pasionat de fotografie. “Fotografia Dell’ Arte” este prima lui expozitie. Proiectele viitoare includ un album cu oamenii din 2 Mai.

Din 10 februarie expozitia care poate vi vazuta de maine pe bd Kiseleff nr 3, intrarea Monetariei, se muta la Biblioteca Nationala, urmand ca in martie sa poata fi vazuta in deschiderea noului Studio de teatru UNESCO-ITI (bd Magheru, nr 27).

Proiectul face parte din programull de promovare a teatrului de animatie experimental si a Commediei dell'Arte “Epoca de teatru”, realizat de Fundatia Gruia Dell'Arte si finantat de Administratia Fondului Cultural National.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.