Bulgarul Pavel Stancev, fondatorul HBO Romania, este noul manager al Kanal D, incepand cu 1 februarie, potrivit reprezentantilor postului de televiziune

Pavel Stancev are 42 de ani, s-a nascut la Sofia si este licentiat in jurnalism la Paris. In ultimii 16 ani, Stancev a ocupat diverse pozitii de conducere in cateva dintre cele mai mari si importante companii media din lume - Ringier, Time Warner, RTL Group.

Intre 1997-2002, el a fondat si a condus HBO Romania, iar apoi a devenit manager al RTL Televizia din Croatia. In ultimii patru ani, Stancev a fost manager al Nova TV Bulgaria, parte a Atenna Greece, sub conducerea sa televiziunea ajungand pe locul al doilea din Bulgaria, ca audienta si profitabilitate.

Kanal D, lansat in 2007, este un post TV generalist, cu acoperire nationala, pozitionat pe divertisment, care face parte din Dogan Media Group.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.