La cea de-a 51-a editie a Premiilor Grammy, Dan Balan ii va insoti pe Rihanna si pe TI, faimosul rapper American, la decernarea celor mai ravnite premii din industria muzicala de peste ocean.

Dupa ce “Live your life”, remakeul dupa “Dragostea din tei” compusa de Dan Balan, a stat timp de 6 saptamani pe primul loc al clasamentului Billboard, albumul lui TI, de pe care este extras acest single cantat impreuna cu Rihanna, este nominalizat in cadrul Osacarurilor muzicii intrenationale la caregoria “Cel mai bun album Rap”.

“Este o imensa mandrie pentru mine faptul ca datorita piesei <<Dragostea din tei>>, un intreg album este acum nominalizat la Premiile Grammy. TI si Rihanna sunt doi artisti care au facut ca aceasta melodie sa ajunga hit international inca o data.”, declara incantat Dan.

Artistul MediaPro Music va pasi pe covorul rosu sambata aceasta alaturi de Rihanna si TI si va lua parte la fastuoasa gala alaturi de nume importante din muzica internationala, precum Coldplay, Jay-Z, Leona Lewis, Duffy, Katy Perry sau Pink.

T.I. Ft. Rihanna - Live Your Life


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.