Adela Popescu a filmat la Cheia pentru serialul "Ingerasii", dupa un weekend petrecut cu iubitul ei, Marius Kalmar, la Poiana Brasov.
"Pentru ca lunea trecuta aveam filmare la Cheia pentru "Ingerasii", eu si Marius ne-am decis sa facem un weekend prelungit si sa ne petrecem cateva zile la schi, in Poiana Brasov. Asa ca sambata dimineata ne-am urcat in masina si am plecat spre munte. Ajunsi acolo, am fost un pic dezamagita pentru ca nu era deloc zapada si nu am putut sa ma dau cu placa, sportul meu favorit de iarna. In schimb, ne-am plimbat, m-a relaxat foarte mult aerul rece de munte."

Luni de dimineata la ora 07.00 vedeta Acasa TV trebuia sa ajunga la Cheia astfel ca, vrand-nevrand, s-a smuls de langa Kalmar si s-a apucat de treaba. "Am luat micul dejun impreuna, apoi a mai ramas pentru scurt timp cu mine la filmare, dar a trebuit sa se intoarca in Bucuresti. Eu am ramas in Cheia impreuna cu cei trei micuti ingerasi, Lili, Jennifer si Ionut, impreuna cu Ioan Isaiu si am filmat secvente foarte frumoase. In scurtele pauze pe care le-am avut am facut oameni de zapada, i-am plimbat cu sania pe copii, am facut ingerasi in zapada, care mi-au amintit de copilarie. Au fost doua zile de filmare, dar si de relaxare, iar secventele care au iesit sunt convinsa ca le vor placea foarte mult telespectatorilor, pe care ii invitam sa ne urmareasca in noul sezon din "Ingerasii" care incepe astazi la Acasa TV", ne-a declarat Adela.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.