Elena Carstea va canta melodia "Let me try", cea cu care Luminita Anghel si Sistem s-au clasat pe locul trei la Eurovision. Ea a mai marturisit ca anul viitor se casatoreste, toate acestea in emisiunea Tonomatul DP2. Elena Carstea a reaparut in atentia publicului cu cateva declaratii incendiare. La aproape un an de absenta din peisajul show-biz-ului romanesc, solista, invitata la emisiunea lui Catalin Maruta, a declarat ca a fost nevoita sa ia o pauza din cauza unei boli.

Cantareata a suferit de ceva dereglari ale glandei tiroide, ceea ce a tinut-o destul de departe de scena. Dar asta a luat sfarsit si Elena revine cu forte noi. In afara de faptul ca are de gand ca in 2006 sa se casatoreasca, ea vrea neaparat sa capteze atentia publicului din SUA. Inca din luna octombrie a anului trecut se zvonea ca solista are de gand sa emigreze pe continentul american pentru a canta manele cetatenilor romani de peste Ocean. Acum insa si-a schimbat optiunile. Ea vrea sa cante "muzica usoara". Asa ca a acceptat propunerea venita din partea compozitorului Cristian Faur si va intra cat de curand in studiouri pentru a inregistra piesa "Let me try".

"Este adevarat", ne-a declarat compozitorul. "Din momentul in care piesa a fost lansata pe piata oricine vrea sa faca un cover, odata ce plateste drepturile de autor, poate sa o cante in voie. Avand in vedere ca piesa - destul de grea - nu ii va crea prea mari probleme, nu vad de ce nu ar canta-o. In plus eu sunt unul dintre detinatorii drepturilor melodiei".

ANDREW, DRAGOSTEA MEA

Se pare ca acea calatorie in SUA nu a ramas fara urmari. De data aceasta, placute. Ea l-a intalnit pe Andrew, cel care ii va deveni sot. Asta nu mai departe de anul urmator, chiar daca, imediat dupa divortul de Ionut Laza, vedeta spunea: "Viata merge mai departe! De acum inainte, ma dedic numai fetitelor mele" si lasa sa se inteleaga faptul ca un nou mariaj este de neconceput, acum este pregatita iar sa faca pasul cel mare. Cu cine? Cu americanul Andrew, despre care nu se stie decat ca face niste... afaceri.

TEO VS. MARUTA

Elena trebuia sa mearga si la emisiunea lui Teo Trandafir pentru aceleasi declaratii incendiare. Dar, dupa ce au vazut-o alaturi de Catalin Maruta cei de la "Teo" au anuntat-o pe solista ca nu mai e cazul sa bata drumul pana in Buftea. "Tot ceea ce am spus la Tonomatul DP2 este adevarat", ne-a marturisit cantareata. "Ma voi casatori anul urmator, dar nu trebuie sa se stie mai mult despre viitorul meu sot. Am vorbit cu Cristian Faur si voi interpreta melodia "Let me try", dar nu pentru publicul din tara, ci pentru cei din SUA. Oricum inregistrarile le voi face tot in anul urmator pentru ca, pana nu imi rezolv problemele de sanatate nu am voie sa cant".

CATALIN PLEACA DE PE 2?

De ceva vreme se tot zvoneste ca Maruta nu are de gand sa mai stea prea mult pe la TVR 2. Si asta pentru ca moderatorul este vanat de mai multe posturi tv. Antena 1, Prima TV si chiar TVR 1 liciteaza pentru talentul prezentatorului. Iar vacanta pe care echipa Tonomatului o incepe de la sfarsitul acestei saptamani poate sa ridice ceva semne de intrebare: dupa vacanta se va intoarce Catalin in studiourile Tonomatului DP2 sau il vom urmari pe la alte posturi?


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.