Artista si-a anuntat oficial programul concertelor din cadrul turneului mondial “Sticky and Sweet”, de promovare a celui mai recent album, “Hard Candy”. Surpriza o constituie faptul ca pe lista locatiilor figureaza si Romania.

Artista si-a pelungit astfel turneul cu inca 16 concerte in Europa, declarandu-se emotionata sa viziteze locuri in care nu a fost niciodata, dar si sa revada locatii pe care le iubeste.

Turneul incepe cu prestatii in Milano, Barcelona si Munchen, urmand concerte confirmate si in Londra, Manchester, Talinn, Goteborg, Copenhaga, Werchter, Madrid, Hamburg, Oslo, Helsinki, Hamburg, Praga, Ljubljana si Varsovia.

Din fericire, planurile artistei nu se opresc aici, astfel ca, aceasta isi continua periplul si in Europa Centrala si de Est, cu show-uri in Rusia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, dar si Romania, unde va poposi in luna august, potrivit BBC.

Madonna a dat startul turneului mondial in august anul trecut, in Marea Britanie, turneu incheiat initial pe 21 decembrie, la Sao Paulo. Madonna a decis ulterior sa prelungeasca concertele, decizie fara precedent in cariera sa. Hotararea poate fi de inteles insa, avand in vedere faptul ca, pana in prezent, "Sticky and Sweet" este turneul cu cele mai mari incasari ale unui artist solo din istorie, de peste 280 milioane de dolari.

Show-urile din acest turneu includ atat piese de pe cel mai nou album, "Hard Candy", dar si hituri mai vechi, precum "Ray Of Light" si "Vogue".

Concertul de doua ore este impartit in patru sectiuni: "The Pimp", un omagiu adus anilor '20 si stilului "gangsta' pimp" din muzica moderna, "Old School", in care Madonna revine la stilul din anii '80, care a consacrat-o, dar si o sectiune dedicata muzicii si dansului din folclorul balcanic, cu influente din muzica tiganeasca, si sectiunea Rave.

La toate acestea se adauga stilul inconfundabil al artistei de a face spectacol, dar si costumele de scena, create de 36 de designeri.

Madonna, pe numele real Madonna Louise Ciccone, numita si "Queen of Pop", este cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume. Artista a debutat in 1982 si a vandut de-a lungul carierei peste 200 de milioane de discuri in toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.