Walter Zenga, fostul antrenor stelist, a asteptat o saptamana pentru a incheia actele de cununie si pentru eliberarea vizelor de sedere in SUA. impreuna cu proaspata doamna Zenga, Walter va pleca vineri in Italia, la Milano, unde cei doi si-au cumparat in urma cu un an un apartament, apoi in SUA, unde vor petrece luna de miere. Luana Mare Chiar daca a primit si alte oferte de la cluburi de fotbal din Romania, dupa ce a fost demis de la Steaua, Walter Zenga a declarat raspicat ca nu doreste sa mai lucreze in aceasta tara.

Cu toate acestea, cei doi proaspat casatoriti si-au dorit sa-si cumpere o casa la Bucuresti si in acest scop au prospectat piata imobiliara timp mai mult de o luna. De curand Raluca si Walter s-au decis sa achite avansul pentru un apartament intr-un bloc de lux aflat in constructie in zona Baneasa. Ei au vazut planurile si spun ca sunt incantati de imobil. Apartamentul va avea patru camere foarte spatioase, finisaje de lux si il vor decora imediat ce va fi terminat, asa cum au facut si cu apartamentul din Italia. Spre deosebire de cel de la Milano, care valoreaza un milion de euro, apartamentul din Bucuresti poate ajunge pana in jurul valorii de 300.000 de euro.

Raluca are de sustinut examene la facultate

Raluca e studenta in ultimul an la Facultatea de limbi straine. Ea si Walter spun ca vor mai veni in Romania, pentru ca aici locuiesc familia din partea Ralucai si o multime de prieteni. De asemenea, doamna Zenga mai are de sustinut ultimele examene la facultate, asa ca o locuinta permanenta era necesara. inainte de plecare fostul antrenor stelist va organiza o conferinta de presa, in care va vorbi despre colaborarea lui cu fotbalul romanesc.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.