Cel mai nou album al trupei suna, mai degraba, a tribut explicit adus Beatles-ilor, alternat cu "nemuritoare“ riffuri de chitara si cugetari filozofice.

Asteptat cu sufletul la gura, dupa trei ani de pauza, dintre care unul de teasing orchestrat de media, "Dig Out Your Soul“ a aparut la sfarsitul anului trecut, vanzandu-se din prima zi in 90.000 de exemplare si instalandu-se direct pe primul loc al topurilor britanice.

Ce-i drept, n-a reusit sa-i detroneze pe conationalii lor mai romantici de la Coldplay, ocupand doar locul doi in topul celor mai rapid vandute albume de anul trecut.

Chiar daca statisticile arata ca cel de-al saptelea disc al deja vetera­­nilor brit rock a atins targetul si, implicit, coarda sensibila a publicului, succesul discului "Dig Out Your Soul“ s-a datorat, in mare parte, unor asteptari foarte mari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.