Miss Canada, Natalie Glebova, o bruneta cu ochi albastri, in varsta de 23 de ani, a fost incoronata, la Bangkok, Miss Univers 2005. Tanara, nascuta in Rusia, a emigrat impreuna cu familia in Canada la varsta de 12 ani. Ea a convins juriul format din 12 persoane dupa ce a raspuns la intrebarea finala privind cea mai importanta provocare din viata sa. "Sunt o persoana care vede intotdeauna jumatatea plina a paharului. In viata, incerc sa mentin o atitudine pozitiva", a declarat Glebova.

"Mi se pare ca totul s-a intamplat prea repede si ca este ireal", a declarat noua Miss Univers, radioasa, agitand drapelul Canadei. Glebova a fost aleasa de juriu dintre 81 de candidate din toata lumea, care s-au aflat in ultimele trei saptamani in Thailanda, tara care a profitat de acest eveniment urmarit de un miliard de telespectatori pentru a-si promova turismul dupa catastrofa seismica din decembrie anul trecut. Natalie a castigat concursul intr-o finala cu patru contracandidate, toate din America Latina.

Pe locul al doilea s-a clasat Miss Porto Rico, Cynthia Olavarria, urmata de Miss Republica Dominicana, Renata Sone, Miss Mexic, Laura Elizondo, si Miss Venezuela, Monica Spear. Cei 12 jurati au acordat, de asemenea, trei mentiuni speciale: pentru cel mai bun costum national, obtinuta de Miss Thailanda, Chananporn Rosjan, pentru fotogenie - Miss Filipine, Gionna Cabrera, si pentru popularitate - Miss Virgin Islands, Tricia Homer.

Regatul Thailandei si-a pus sperantele in acest concurs pentru a demonstra lumii intregi ca si-a revenit dupa dezastrul din decembrie trecut si este gata sa primeasca din nou turisti. La concurs a asistat si premierul Thaksin Shinawatra, care a amanat special o reuniune a guvernului pentru a putea fi prezent si a se poza alaturi de castigatoarea ce purta o rochie alba si lunga.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.