Iulia Albu este insarcinata intr-o luna si jumatate si urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa aduca pe lume primul sau copil.

Iulia si sotul sau, pantofarul Mihai Albu, isi doresc un baietel care sa le duca numele mai departe, dar si in zodia Leu. Vedeta a fost ieri la control, iar medicul a asigurat-o ca sarcina se dezvolta normal.
Iulia si Mihai Albu nu-si mai incap in piele de fericire. Cei doi vor deveni pentru prima data parinti, veste care, desi nu i-a luat prin surprindere, le da mari emotii.

"Atat eu, cat si Mihai suntem extrem de fericiti si emotionati. Am fost ieri la control, iar doctorul ne-a asigurat ca sarcina decurge perfect normal, asa ca m-am linistit putin.

Este o senzatie extraordinara sa stii ca in burta ta prinde viata un pui de om. Imi doresc de ceva timp un copil, insa nu m-am asteptat sa fie atat de usor. Nu am nici pofte si nici greturi, iar singurul obicei pe care mi l-am schimbat este cu orarul meselor. Daca pana acum imi permiteam sa plec dimineata de acasa fara sa mananc, acum nu mai fac acest lucru.

Chiar daca mie nu imi este foame, ma gandesc ca poate lui bebe ii este, asa ca prefer sa mananc cat de putin”, a spus Iulia pentru "Gardianul“. Ca toti viitorii parinti, Iulia si Mihai isi doresc un copil sanatos, indiferent de sex, insa recunosc ca le-ar placea foarte mult sa aiba un baietel.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.