Cea mai frumoasa femeie din lume vine anul acesta din Peru. Cea de-a 54-a editie a concursului a fost extrem de dura. 107 femei din intreaga lume au luptat pentru cel mai ravnit trofeu cand vine vorba de frumusete.
Concursul Miss World s-a desfasurat in exotica statiune Sanya din Insula Hainan, situata in Marea Chinei de Sud. In acest an, pentru prima data in istoria concursului, votul a fost dat de public, nu de un juriu, cum a fost pana acum. Telespectatorii au putut vota telefonic, on-line sau prin sms. Optiunea lor a fost categorica. Miss Peru, Maria Julia Mantilla Garcia, 20 de ani, a fost incoronata Miss World.
Pe langa titlul de cea mai frumoasa femeie din lume, Julia Garcia a primit si o suma de bani in valoare de 100.000 de dolari. Locurile doi si trei au fost ocupate de Miss Republica Dominicana si Miss Statele Unite. Romania a fost reprezentata de Adina Maria Cotuna, o studenta din Arad, in varsta de 20 de ani.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.