Desi este imaginea unei renumite firme de cosmetice, actrita marturiseste ca pentru a-si pastra aspectul tineresc foloseste cu incredere si retete naturale proprii
Masaje corporale cu miere si sare, spalarea parului cu bere si perierea dintilor cu capsuni sunt doar cateva dintre metodele secrete de intretinere ale vedetei in varsta de 39 de ani.

Actrita s-a declarat fericita sa impartaseasca cateva trucuri de infrumusetare, pe care le are la indemana in propria bucatarie, si nu doar in trusa de machiaj.

“Pentru exfoliere si riduri, folosesc o mixtura din miere si sare. Dupa ce te speli, pielea ramane superba. De asemenea, iubesc sa mananc cate un mar dupa fiecare masa, pentru a-mi curata dintii, care arata ca si lustruiti dupa, iar in locul merelor pot fi folosite cu succes si capsunile”, a recomandat Catherine.

“Sucul de la pulpa de capsuni, sau ananas, contine acid malic, (acid natural prezent in majoritatea fructelor si legumelor), ce serveste ca astringent si combate petele de suprafata”, a adaugat aceasta.

Insa pe langa beneficii, regimul pentru frumusetea iesita din comun este si deranjant cateodata: “Imi pastrez parul frumos cu miere si bere, iar cateva zile dupa tratament miros ca un butoi de bere, dar este un tratament foarte bun pentru par”.

“Nu sunt perfecta si nu arat bine tot timpul”, mai recunoaste actrita. “Sunt oameni care se asteapta ca eu sa arat bine la orice ora din zi, precum arat pe marele ecran, unde am parte de un director de fotografie si lumina buna. Imi pare sa va dezamagesc dar nu arat atat de bine tot timpul si de fapt nici o actrita nu reuseste aceasta performanta”, a subliniat actrita.

Mama a doi copii, Catherine locuieste in prezent cu sotul ei, actorul Michael Douglas, in Bermuda. In 2002, ea a devenit imaginea companiei de cosmetice Elizabeth Arden, pentru un contract de 5 milioane de lire sterline. In 2005 a fost declarata vedeta cu cel mai frumos par.

Iata alte cateva trucuri traditionale de infrumsetarea, deloc costisitoare, care si-au demonstrat eficacitatea de-a lungul timpului

  • Lamaia combate matreata: Experti si persoane obisnuite deopotriva spun ca masarea scalpului cu suc de lamaie reduce problema pielii uscate. Alte tratamente pentru combaterea acestei probleme includ iaurtul si uleiul de masline.

  • Ardeiul iute combata efectul de chelire: Potrivit mai multor studii, consumul de ardei chili si soia stimuleaza cresterea parului. Mai multe persoane recurg chiar si la masajul cu ardei, pentru stimularea foliculilor de par.

  • Pasta de dinti reduce petele de pe piele: Numeroase persoane si specialisti au laudat virtutiile pastei de dinti aplicate pe partile afectate, care se usuca si se vindeca in scurt timp.

  • Pliculete de ceai sunt bune pentru ochi: Ochii obositi si pungile de sub ochi, (efectul “puffy eyes”), pot fi reduse prin aplicarea pe ochi timp de 20 de minute a pliculetelor de ceai inmuiate in apa calduta. Acest tratamnt reduce si arsurile provocate de soare.

  • Otetul te scapa de vanatai: Se spune ca amestecul unei mici cantitati de otet cu apa calduta este extrem de benefic in tratarea vanatailor. Mai multi experti dau asigurari in legatura cu acasta metoda simpla.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.