Iubita lui Alin Cocos este foarte sensibila cand vine vorba de reputatia sa in televiziune. Blonda nu a digerat usor afirmatiile facute in presa de Dana Savuica, potrivit careia Ilinca a fost concediata de turcii de la Sinevizyon.
Recent, Dana Savuica a batut palma cu aceeasi casa de productie cu care Vandici si-a incheiat socotelile saptamana trecuta, urmand sa modereze o emisiune la Kanal D. Suparata pe fostul manechin care a declarat ca a fost data afara de turci, Ilinca Vandici ne-a declarat ca nu are nicio pretentie de la Savuica, pentru ca aceasta are creierul prea mic.

"Ma deranjeaza sa spuna ca am fost concediata, cand contractul s-a incheiat cu acordul ambelor parti. Poate ca am plecat eu pentru ca am niste lucruri frumoase de facut in viitor. Dana Savuica a spus si ca au vrut o persoana cu experienta. Nu stiu ce experienta are Dana, care a moderat Jurnalul intim, o emisiune despre sex. Probabil ca la creierul ei mic e mai experimentata. Eu am doar 22 de ani si am timp sa acumulez experienta. Foamea de publicitate o face sa se lege de motive ca sa mai apara si ea, la varsta ei, (39 de ani) in presa", ne-a declarat furioasa Ilinca Vandici.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.