In ultima vreme fosta sotie a lui Elan Schwartzenberg a fost in atentia presei mai ales din cauza relatiei cu matinalul Dani Otil. Viata personala a vedetei TV a interesat mai mult decat orice alta activitate profesionala a ei.
Cand s-au mai linistit apele, un nou scandal mocneste din cauza dorintei primului sot al acesteia de a se face cunoscut, apeland la amintirile inca nesterse ale mariajului lor.

Incercarile lui Bogdan Radulescu de a fi in atentia presei sunt mai vechi, chiar si la redactia noastra a trimis un email, in data de 20 septembrie 2008, pe binecunoscuta adresa pont@cancan.ro prin care spunea "oare de ce primul sot nu apare deloc !!...oare ar interesa aparitia lui...sau poate ceva poze din tineretea lui si a mihaelei, sau de la nunta..., desi intr-un alt cotidian marturiseste "Am evitat sa apar pana acum pentru ca nu m-a interesat sa vorbesc despre mine si Mihaela. A fost alegerea mea, mai ales ca, intr-o vreme, s-au scris multe prostii si minciuni despre mine."


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.